Content Cambiare 210

Új termék

Content Cambiare 210 digitális orgona

• Billentyűzet: 2 vagy 3×61 hangos templomi orgona billentyűzet
• Egyedülálló hangzásbeli élmény saját hang-protokol alapján
• Felhasználó barát kezelőszerv
• Könnyű váltási lehetőség hangminták kiválasztásánál
• Kortárs megjelenés
• Multifunkcionális hangrendszer
• A hangrendszer moduláris kiterjeszthetősége
• Opcionálisan választható integrált vagy kívülről betáplált hangminták
• Új frissítések könnyű feltöltése a vezérlőpultban
• Támogatás az új hangminták azonnali telepítéséhez interneten keresztül

Érdekel!

Bővebb leírás

Download

Egyéb infó

A Content orgonák forradalmian új irányzatot kezdtek a CAMBIARE szériával

Ez a széria egy különleges hang élményt nyújt, páratlan módon életre keltve a hangmintákat. Egyedülálló hangrendszerünk nagyszerű élményt garantál, mely vonza a világ orgonistáit. A hangszer borítása kortárs megjelenésű, praktikusan kivitelezve, az orgona működtetése intuitív és nagyon felhasználó barát. A hangrendszer megszólaltatható a beépített vagy külső hangfalakon is.
A legkiemelkedőbb jellemzője egy Hauptwerk orgonának a hangjának minősége, melyet megszólaltat. Lényegében a hang szabja meg mind az orgonista, mind a hallgatóság koncert élményét. A Content CAMBIARE széria bemutatásával az újonnan fejlesztett hangrendszerünk végre hallhatóvá válik.
Biztosítva a kívánt élményt, a szabadalmaztatott és levédett hang-protokol I2S technológiával lett kifejlesztve. E technológia nélkülözi a régi hangkártyás használatot és egy példátlan hangminőséget eredményez, mely tisztán kölcsönöz egy eredeti, természetes orgonahangot.

Mi egy hangrendszert kínálunk, mely tiszteletben tartja az összes minőségét és részletét az orgona hangzásnak és tud idomulni a terem karakterisztikájához, ahol a hangszeren épp játszanak.
A vezérlőpult kortárs megjelenése megfelel a Content magas szintű kívánalmainak. A modern stílus és azon belül a hangszer összes eleme szemet gyönyörködtető módon mutatkozik és áll rendelkezésére az orgonistának. Emellett érintőképernyőkön lehet megtenni a regiszter ill. egyéb beállításokat, úgymint hangminta betöltése, finomhangolás, hangerő szabályozása, stb.
A Content CAMBIARE széria orgonája lépést tart a jövő technológiai fejlesztéseivel. A Hauptwerk PC formulája a szíve a hangszernek. Nagyszerű lehetőségeket kínál a hangszer rugalmas használatához az előírásoknak megfelelően. Az új hangminta-csomagokhoz tartozó frissítések és telepítők könnyedén elérhetők egy egyszerű internet csatlakozással. Ráadásként, saját orgona játékához egyazon hangrendszer szintén használható további hangminták alkalmazásának lejátszásakor, méghozzá kiemelkedő minőségben.

Kellékek